Наградна игра: Освојте маица со потпис на Лука Модриќ!

Купете Лино Лада производи со вкупна вредност од 499 денари, освојте маица потпишана од Лука Модриќ, летување за целото семејство во Охрид и други вредни награди!

Во периодот од 20.06.2024 до 20.07.2024 година, купете Лино Лада кремови и освојте маица потпишана од фудбалерот Лука Модриќ, кој оваа година е амбасадор на брендот Лино Лада. Покрај маици, можете да освоите и други вредни награди: седумдневен аранжман за целото семејство во хотелот „Инекс Олгица“ во Охрид и Лино Лада кутии со сите вкусови на петте кремови.
За да учествувате во наградната игра, треба да купите производи во вредност од најмалку 499 денари од брендот „Лино Лада“ на Подравка. Фискалната сметка треба да се фотографира и прикачи на интернет страницата www.linolada.mk. На крај, за да биде пријавата комплетна, треба да се пополни онлајн формуларот и да ги внесете вашите лични податоци: име, презиме, адреса, контакт телефон, е – маил за да ја завршите успешно пријавата. И тоа е тоа!
За крај, потребно е уште малку трпение за да заврши наградната игра и да проверите дали токму вие сте меѓу добитниците. Со среќа!

ПР ТЕКСТ

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО