Ливерпул бара тренер преку оглас

Првите луѓе на Ливерпул објавија конкурс за „Set-piece Coach на LinkedIin“ (социјална мрежа за наоѓање работа и воспоставување деловни контакти). Весникот – „Дејли Мејл“ наведува дека тоа се случува многу ретко и главно го прават клубови од пониските категории.

-Бараме тренер со УЕФА А лиценца или еквивалент за да му се придружи на нашиот прв тим како тренер. Во оваа улога, вие ќе бидете тактички специјалист одговорен за максимизирање на ефикасноста на тимот во сите сет фигури, се наведува во огласот.Ливерпул во огласот ветува „конкурентна“ плата, денови за одмор како и слободни денови за време на државните празници.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО