Oпштина Гази Баба ќе го помогне Вардар со 30.000 евра

Градоначалникот на Гази Баба Бобан Стефковски  објави дека неговата општина ќе го помогне ФК Вардар со 1.800000 денари.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО