Велковски: Да се надеваме на добра игра и позитивен резултат

Македонската фудбалска репрезентација го одржа првиот тренинг на стадионот „Рујевица“ во Ријека, како подготовка за контролниот натпревар против домашната Хрватска на 3. јуни.

Нашиот фудбалски репрезентативец, Дарко Велковски коj во минатото настапуваше во Ријека вели дека Македонија треба да покаже храброст и да се надева на позитивен резултат против фаворитот Хрватска.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО