Томовски: Не сум јас херој, туку тимот – покажавме како е да се игра со повеќе емоција

Пред мечот влезе како принудна опција поради повредата на Митревски, но се покажа како вистинско решение на нашиот гол.

Мартин Томовски влесна и ги излуди швајцарците и беше еден од клучните играчи на нашиот тим.

По мечот свое видување даде чуварот на нашата мрежа

-Не сум јас херој, тимот е херој. Игравме тимски, заедно победивме и дефинитивно пресреќен сум. После онаа криза и лоши резултат, покажавме како е да се игра во друго светло, со повеќе емоции. Заслужено се радуваме на оваа победа. Тешко беше без капитенот, потајно игравме и за него.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО