Томовски: Не одигравме најдобро, Германците не’ казнија

Мартин Томовски, голманот на македонската репрезентација, вели дека и против Германија беа направени огромен број технички грешки и дека можеше да се одигра многу подобро.

-Не го испочитувавме она што се договоривме за одбраната, не ја наместивме како што треба. Германците се одлични, ги казнија сите наши грешки. Сега на ред е Швајцарија која денеска одиграмногу подобро, отколку против Германија. Останува да се подготвоме најдонри пто можемеи да се обидеме да ги понедиме, изјави Томовски.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО