Во Мексико требаше да се случи УФЦ атракција во рингот, а се случи тепачка на трибини

Синоќа во Мексико Сити е оддржан УФЦ натпревар, кој беше одбележан од масовна тепачка, но не на терен, туку на трибините.

Не е позната причината за инцидентот, но тоа допрва ќе се расветлува. Но беше евидентно дека органите на редот потфрлија, па во непосредна близина немаше ни обезбедување, ни полиција.

Скоро и да не се знаеше кој кого удира на трибините, има информации за неколку сериозно повредени луѓе од трибините, на што сведочи и видеото кое се појави.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО