Се огласија од Партизан: СКАНДАЛ! Едно ни рекоа, друго направија!

КК Партизан излезе со соопштение по прекинатото вечно дерби во Арена.

„Црно-белите“ истакнаа дека добиле информација дека мечот продолжува за 24 часа, а потоа судиите и играчите на Црвена Звезда се појавија на паркетот.

– СКАНДАЛ! Натпреварот е прекинат, а дадена ни беше информација дека натпреварот продолжува за 24 часа, а потоа судиите и играчите на Звезда се вратија на терен по кратко време.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО