Левандовски сака да остане во фудбалот

Првиот напаѓач на Барселона, Роберт Левандовски, изјави дека не планира да се пензионира во догледно време. Полскиот интернационалец кој на 1 август ќе наполни 36-години, вели дека се чувствува физички одлично и дека апсолутно не размислува за пензионирање.

– Моето срце ќе ми каже кога ќе дојде моментот.Треба да го почувствувам тоа за да бидам сигурен но, во моментов го немам тоа чувство – изјави фудбалерот на Барселона.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО