Гизман: Ќе има голем интензитет

Фудбалерот, Антоан Гризман, кој веројатно ќе го предводи нападот на Франција на претстојниот евро-шампионат во Германија, вели дека првенството ќе биде изедначено и дека има повеќе фаворити за пехарот. „Германија која игра дома. Потоа Холандија, Хрватска, Италија, Шпанија, Англија… Има многу силни репрезентации“ – потенцираше Грзиман.

Мора да докажеме дека сме меѓу фаворитите. Ќе ни треба и среќа. Знаеме дека финалето е на 14 јули – Денот на Бастилја“ – изјави Гризман за официјалната веб-страница на УЕФА.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО