Филип Поповски ќе биде делегат на финалето на ЕУРО 2024

Голема чест за Филип Поповски, некогашниот генерален секретар на Фудбалската федерација на Македонија.

Тој е одреден да биде делегат за финалниот натпревар од ЕУРО меѓу Шпанија и Англија кој ќе се одигра во недела на Олимпискиот стадион во Берлин.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО