АВТО-МОТО

Нови мотори на Ферари во Заубер од наредната сезона

Иако во Април Заубер објави дека во 2018. година ќе соработува со Хонда, сепак денес соопштија дека е постигнат договор за потпишување на повеќегодишен договор со Ферари. Оваа сезона тие користат година дена стари мотори на Ферари, но од наредната...SEAT
DUSTER
SEAT
Letna Avantura so Dunlop

Golf

Gastrogard
GoodNature
NISAN
totalTV
Avtomakedonija

totalTV