Сопругата на Михајловиќ: Шокантниот момент не дојде до Синиша

Сопругата на починатиот Синиша Михајловиќ, во медиумите раскажа приказна околу смртта на својот сопруг и откри доста интригантен детал поради болеста на Михајловиќ.

Во интервју за италијанските медиуми, Аријана откри дека таа и децата знаеле кога всушност Синиша ќе почине, но дека не бил момент тогаш тоа да му го кажат.

– Одлучивме на Синиша ништо да не му кажеме, тоа беше голем шок за сите нас, бидејки знаевме дека наскоро ќе почине, а тој околу тоа не знаеше ништо. Тоа беше болно да се преправаме дека не знаеме. Децата многу страдаа околу таа вест.

– Без оглед на болката која ја имаме, среќни сме на моментите во семејството кои ги минавме заедно со децата. Имавме привилегија и чест да минеме 27 години со него, тој е фантастична личност, сакам да им кажам на своите деца дека многу ги сакам и дека тие се мојата движечка сила, да не беа тие, немаше да можам сама да продолжам“, порача сопругата на Михајловиќ.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО