Македонија Лигата на нации ќе ја отвори и затвори против Фарските острови

Фудбалската репрезентација на Македонија во новиот циклус во Лигата на нации ќе се натпреварува во групата 4, во Ц дивизијата.

Противници на Македонија ќе бидат Ерменија, Фарските Острови и Летонија.

Новиот циклус во Лигата на нации Македонија ќе го започне со гостувањето кај Фарските Острови на 7 септември, а со овој противник ќе го затвори циклусот на 17 ноември.

Распоред на натпреварите на Македонија:

7. септември 15:00 часот: Фарски Острови – Македонија
10. септември 20:45: Македонија – Ерменија
10. септември 20:45 часот: Летонија – Македонија
13. октомври 18:00 часот: Ерменија – Македонија
14. ноември 20:45: Македонија – Летонија
17. ноември 15:00 часот: Македонија – Фарски Острови

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО