ФФМ не мрда од Јако

Фудбалската федерација на Македонија и понатаму ќе остане со ист технички спонзор за спортска опрема.

Имено германскиот спортски бренд Јако објави дека постигнале договор со ФФМ за продолжување на соработката до 2025 година.

Па така нашите национални тимов и понатаму ќе настапуваат во опрема од Јако.

Оваа информација е објавена на официјалната страна на Јако на инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAKO (@jako_ag)

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО