Андов e нов селектор на женската репрезентација на Македонија

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) го назначи Александар Андов за нов селектор на женската репрезентација.

Андов досега ја извршуваше функцијата асистент во Стручниот штаб на досегашниот селектор, Кирил Изов.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО