Златибор доби силен адут за влез во АБА 1!

Претседателот на Кошаркарскиот сојуз на Црна Гора, Никола Пековиќ од денеска е нов член на Управниот одбор на шампионот на АБА 2, Златибор.

Информацијата ја потврдил претседателот на клубот Рајко Пелверовиќ.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.