Зивчевиќ пред заминување од Куманово

По четири месеци во македонското првенство, Ненад Зивчевиќ се подготвува кариерата повторно да ја продолжи во странство.

Откако во декември дојде во Куманово, просечно постигнуваше по 7,9 поени, 2,6 скока и 1,3 асистенции по натпревар. Во БИБЛ лигата забележа десет настапи со ефект од 6,9 поени, 1,9 скока и 1 асистенција.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.