„Земјотрес“ во Далас: Маверикс останаа без тренер!

По 13 години на клупата, Рик Карлајл си заминува од Далас Маверикс, тврди добро упатениот американски новинар Рик Карлајл.

Информацијата доаѓа само еден ден откако раководството го отпушти генералниот менаџер Дони Нелсон.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.