Засега нема трета македонска екипа во АБА 2

На денешното собрание на АБА лигата, доделени беа и двете специјални покани за учество во вториот ранг на натпреварување.

Македонија останува со две екипи во АБА 2 лигата – Пелистер и МЗТ Скопје иако постоеше можност да им се придружи и Еуро Никел.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.