Вознемирувачко видео: Кобниот момент за починатиот Денис Тот

Денес на социјалните мрежи се појави снимка од грозоморниот акт и насилство врз ракометарот од Хрватска, Денис Тот, кој почина пред два дена, како последица на насилничкото однесување на една девојка и дечко.

Со оглед на тоа што се гледа на снимката, постојат повеќе сведоци и веројатно е дека тие се евидентирани и испитани од органите на редот и мирот.

Се гледа дека Тот е нападнат од девојка и момче, а по нападот тој веднаш бил префрлен итно до медицинскиот центар, каде веќе не покажувал знаци на живот.