Во паб во Охајо не смее да се гледа кошарка поради Леброн

Мешањето во политиката можеби му донесе поголема слава на Леброн Џејмс кај афроамериканската популација, но во исто време придонесе да го замразат другите жители на САД.

Особено тоа е нагласено по неодамнешната порака преку Твитер, упатена кон еден американски полицаец која содржеше директна закана кон него.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.