(ВИДЕО) Враќањето на Ирвинг не ги реши проблемите на Нетс

Еден од најинтересните факти за минатата сезона беше тоа што Бруклин имаше „големо трио“ кое многу ретко играше заедно и поради тоа не ја освои шампионската титула.

Ништо подобро не е ни оваа сезона во која Кајри Ирвинг ги пропушти првите 35 натпревари, а откако тој почна да игра, ги нема другите две мега ѕвезди.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.