(ВИДЕО) Трагична вест – загина познат спортист кој имаше 22 години

За жал ни пристига уште една трагична вест во која се вели дека по стравична сообраќајна несреќа загинал млад спортист.

Станува збор за бокесрот од Украина, Дмитри Лисовој кој имаше само 22 години кој беше повеќекратен шампион а државата во категорија до 91 килограми.

Лисовој настрадал во суди на два автомобили на една раскрсница, потврди Боксерската Федерација на Украина..

До несреќата според извештаите дошло откако автомобил со голема брзина удрил во автомобило кој бил Лисовој и уште едно лице кое исто така загинало.