(ВИДЕО) Стравични сцени во рингот: Борец умре за време на мечот

Страшни сцени се случија во Мексико за време на борба во професионално борење.

Борецот Принсипе Аеро со вистинско име Луис Анхел Салазар, почина на 26-годишна возраст во рингот за време на борбата.

Од противникот бил удрен со тупаници во градите двапати. Веднаш му се слоши и падна. Имаше срцев удар во рингот и му немаше спас

Брзата помош успеала да го врати за момент. Тој бил префрлен во болница, но по пристигнувањето таму бил констатирано дека е мртов.