(ВИДЕО): Секоја чест – Македонец со нокаут до титулата светски првак!

4592

Македонецот Даниел Стефановски е нов светски првак во К-1 на Суперкомбат.

На нашиот Стефановски му беа потребни 1 минута и 41 секунда да го нокутира Аделин Михаила од Романија на вечерашнава гала вечер во Букурешт.

Македонецот тргна во мечот жестоко уште од првиот момент со неколку крошеа, летечко колено и аперкат го нокаутира Романецот.