ВИДЕО: Поразот на Вардар во 5 минути материјал од СЕХА лигата

Вардар поразен се враќа од гостувањето во Украина кај Мотор Запорожје (32:31).

Црвено-црните беа некомплетни на оваа средба, што сигурно се одрази и на нивната игра и ефикасност, а Мотор Запорожје имаше посебен мотив да им го земе скалпот на европските шампиони.

СЕХА Газпром лигата пушти на социјалните мрежи видео од скоро 5 минути, како ретроспектива на денешниот пораз на Вардар.