(ВИДЕО) Поради оваа снимка мажите полудеа: Дури и мене ми е срам

Атрактивната голферка Пејџ Спиранац е позната по тоа што милува да ја запали машката фантазија со бројни голи фотографии.

Благодарение на фактот дека сака да соблекува, а не толку поради своите спортски резултати, стана многу попопуларна, па спортот што го игра постојано го користи за да „провоцира“.

Така беше и овој пат, а нејзината порака јасно вели дека тоа го прави намерно.

“Конечно го најдов горниот дел од облеката, што дури и мене ми е непријатно со тоа колку покажувам. Ја удрив топката еднаш и брзо ја облеков јакната”, рече Спиранац со видео на Инстаграм.