(ВИДЕО) Перо Антиќ каков што ретко го имате видено

Новиот претседател на Кошаркарската Федерација на Северна Македонија, Перо Антиќ, на својот профил на „Инстаграм“ сподели интересно видео.

Тој својот слободен период знае како да го искористи со своите синови, па со своите фанови сподели како се забавува.

Антиќ и најмалиот син танцуваа на познатата песна „Гангам стаил“.