(ВИДЕО) Отиде коленото на Нено…

Спектакуларната вечер во Малага, за жал, остана во сенка на повредата што ја доживеа Ненад Димитријевиќ на почетокот на продолжението.

Откако лично тој се избори за дополнителни пет минути, мораше да замине на клупа поради повреда на коленото за која шпанските новинари и медиуми тврдат дека не изгледа добро.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.