ВИДЕО: Oна што го вози девојката на Дончиќ, во Македонија служи за земјоделски намени

Убавата Ана Марија Голтес, која што е во врска со кошаркарот Лука Дончиќ е вистински хит на социјалните мрежи.

Иако ги има сите удобности во животот, сепак девојката на Дончиќ вози автомобил кој денеска ретко се споменува, а не пак да се вози низулиците.

Верувале или не, Ана Марија вози Фичо низ улиците на Љубљана, а мора да се признае, сигурно е чудно една убава и позната девојка да вози ваков модел на автомобил.

Инаку, ова Фичо е подарок кој Лука Дончиќ го добил за 18 роденден. Иако Лука Дончиќ вози Порше Панамера, сепак неговата девојка е атракција сама по себе.