ВИДЕО: Нова лудост на Реми Гаилард, сега со мотиви за Олимписките игри

Познатиот јутубер и комичар кој знае да направи оригинални видеа и да ја анимира својата публика, Реми Гаилард, сега направи неверојатно видео за Олимписките игри во Јапонија.

Гаилард многупати има упаднато на официјални натпревари и има предизвикано прекини, а сега неговата идеја беше за Олимписките игри.

Тој во разновидното видео, се испроба во сите спортови кои се дел од Олимпијадата, а случајните минувачи и негови фанови, со воодушевување и смеење го следеа неговиот импровизиран настап на ОИ.