ВИДЕО: Монструозен нокаут – Чисора го „патосира“ противникот во тешка категорија!

Угледниот британски тешкаш Дерек Чисора, вчера на боречкиот спектакл во 02 арената во Лондон, го нокаутираше Артур Спилка во втората рунда од нивната борба.

Имаше неколку вознемирувачки и загрижувачки моменти пред Спилка да предизвика било каков удар, но 30 годишниот на крај стана и излез еод рингот.

Чисора дојде до скор од 31-9 во спектакуларна победа, по што истакна дека се чувствува како 16 годишно момче, а не како 35 годишен.

Чисора со монструозни удари го ничкоса својот ривал во втората рунда…