ВИДЕО: Марадона, ова не ти требаше – Аргентинецот пијан пред камера, успеа да се соблече до темел

Аргентинската фудбалска легенда ниакко и под стари години да се смири во неговите изопачени идеи кои ги реализира и си прави срамови сам на себе.

Марадона во последното видео кое се појави во јавноста, едвај да стои на нозе, танцува со поранешната сопруга, а во еден момент ги соблекува и своите панталони.

Попатно додека се обидува да каже нешто, личност која го снима на ова видео, јасно сигнализираше кон Марадона дека тоа не е исправно.

Неколку аргентински портали истакнаа дека тренерот на Химнасија се појавил во алкохолизирана ситуација со Вероника Оједо, жената со која пред неколку месеци раскина.