ВИДЕО: Лазаров како супермен – успеа да реализира ефектен цепелин за Нант

Ветеранот Кире Лазаров е нестварен, тој и во својата четврта деценија од животот, не престанува да ги торпедира противниците.

Иако неговиот Нант беше поразен во последното првенствено коло од Лимож, сепак, Кире Лазаров кој е носител на нивната игра, заслужи место во топ5 ова коло.

Лазаров успеа да заврши одличен цепелин, кој со овации беше прифатен од навивачите на Нант.