(ВИДЕО) Како Македонецот Рајковиќ пристигна во Москва…

Непосредно пред денешната промоција за нов тренер на ЦСКА, московскиот клуб објави видео од пристигнувањето на Емил Рајковиќ во престолнината на Русија.

Осумкратниот европски првак го прикажа доаѓањето на аеродромот Шереметјево и првата изјава на македонскиот стручњак по пристигнувањето.

Целиот текст и видеото од пристигнувањето на Рајковиќ погледнете ги на следниот ЛИНК.