(ВИДЕО) Излегоа да бараат автограм од НБА ѕвезда, ги заборавија сопирачките на автомобилот…

Кошаркарот на Мајами Хит, Тајлер Хиро предизвика еуфорија, појавувајќи се во јавноста, па голем број негови фанови побрзаа да му побараат автограм.

Во целата лудница, некои од нив ги заборавија сопирачките од автомобилот, па тој заврши во ѕид.

Целиот текст и видеото од инцидентот, погледнете ги на следниот ЛИНК.