ВИДЕО: Им се случи земјотрес, но Зверев и Кепфер продолжија да го играат поенот

Земјотрес според рихтеровата скала ја погоди областа во близина на Акапулко, Мексико.

Потресот се случи за време на натпреварот помеѓу Александар Зверев и Доминик Кепфер, додека тој сервираше.

Иако стадионот се тресеше поприлично, тенисерите продолжија со игра, а тоа добро се почувствува и на камерите кои вршеа директен пренос.