(ВИДЕО) Иџе откри што прави додека седи дома: Може и вака

Еден од најдобрите македонски автомобилисти, Игор Стефановски Иџе покажа дека и тој ги почитува мерките на владата и поради корона вирусот седи дома.

Како и многумина спортисти во светот, така и Иџе сподели снимки и откри како го поминува времето дома.

Стефановски и кога седи дома не може без воланот, па така „утеха“ си најде во симулатор на кого веројатно вежба некоја од патеките каде што сезонава ќе настапи.

Може и вака ❤️🙏 #седетедома #однасзависи #чувајтесе #ситезаедно #коронавирус

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Sonntag, 15. März 2020

На својата објава Иџе напиша: Може и вака, а притоа ги стави и позната хаш-тагови, #седетедома #однасзависи #чувајтесе #ситезаедно #коронавирус