(ВИДЕО) Хабиб не мирува – за малку ќе се испотепаше со Дијаз надвор од рингот

Еден од најпознатите ММА борци на денешницата, Хабиб Нурмагомедов повторно не мирува.

Дагестанецот и Нејт Дијаз повторно се појавија во публиката за време на еден ММА настан. Тие го следеа УФЦ 239 и беа премногу близу.

Имено двајцата почнаа да разменуваат навреди, а безбедносните служби влегоа за да спречат физичко изнудување. Пред неколку недели си разменуваа навреди на социјалните мрежи и беше јасно дека нема да седат мирни ако се сретнат во живо.

Дијаз беше принуден да го смени своето место, а по неколку минити реши да ја напушти салата.