ВИДЕО: Ѓоковиќ почна да тренира, но и да урла во Марбелја!

Новак Ѓоковиќ одработи тренинг на терените во Марбелја, но овој пат без прекршувањата кои му ги префрлија минатиот пат.

Неодамна дојде до забуна и погрешно толкување на правилата за време на еден тренинг на Новак Ѓоковиќ, па во меѓувреме доби дозвола да тренира, единствен во таа област и на тие терени, а при тренингот го посети и градоначалничката на Марбелја, Анхелес Муњос.

За време на едно додавање, Новак Ѓоковиќ се реши на едно урлање, што е чест случај кога тој е на официјален натпревар на некој од турнирите.

Аголот од кој што е проследен овој момент е доста интересен.

 

View this post on Instagram

 

☄️☄️☄️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on