ВИДЕО: Дончиќ доби неочекуван шамар од помошникот тренер

Младиот Лука Дончиќ постојано ја импресионина НБА публиката, тој скоро на секој натпревар поставува по некој рекорд, што сигурно иницира дека ќе има фантастична кариера.

Словенецот Дончиќ на последниот натпревар, имаше една доста интересна ситуација, кога во момент на шега, доби „воспитна“ или шамар од Јамал Мозли.

Сигурно дека ударот не беше силен, повеќе беше театрален, но по реакцијата на Дончиќ сигурно е дека тој не го очекуваше тоа.