ВИДЕО: Додека него го чекаат за трансфер во Неапол – Елмас „снајперистот“ знае да се релаксира!

Елиф Елмас за кој деновиве се плете мрежата за трансфер во Наполи, знае во меѓувреме како да се рекреира.

Тој пред некој ден се врати во базата на Фенербахче од каде ќе чека разврска на неговиот иден трансфер и нов клуб.

Но во меѓувреме, тој се рекреира со кошарка, каде покажува сериозни афинитети за тој спорт. Знаевме дека е мајстор во фудбалот, но и кошарката очигледно му е силна страна.