(ВИДЕО) Ау, каква банана!!! Димитријевиќ ли е, Мутомбо ли е!??

Не само што се истакна во нападот, Ненад Димитријевиќ покажа дека знае како да се постави и во одбрана.

Во последната четвртина од натпреварот меѓу Уникаха и Хувентут, во која буквално правеше што сака, Димитријевиќ демонстрира и завидно чувство за блокади.

Целиот текст и бананата на Димитријевиќ можете да го погледнете на следниот ЛИНК.