(ВИДЕО) Атрактивната Дилета со „жешко“ видео ги „запали“ фановите

Италијанската спортска новинарка Дилета Леота повторно ја крена комплетната италијанска јавност на нозе.

На кој и стадион да се појави, Дилета блеска и мами реакции од гледалиштето, а поради својата популарност ја следат повеќе од пет милиони луѓе.

Секоја нова фотка на Дилета предизвикува големо внимание пред се кај машката популација, но сега тамошните медиуми пренесуваат за „жешко“ видео.

Дилета покажа како умешно може да танцува на шипка и дека новинарството не и е единствена добра страна.

Нормално, објавата беше проследена со многу голем број лајкови и коментари.