Важно признание за македонскиот ас: СЕХА лигата го прогласи Стоилов за крал!

Столе Стоилов доби сатисфакција од луѓето во СЕХА првенството.

Тие на својот официјален сајт го промовираа Стоилов како „крал на емоциите“.

Со оглед на тоа како Стоилов пристапува на секој натпревар и тоа како славеше претходните години кога Вардар два пати во три сезони освои шампионска титула во ЛШ, наградата оди на вистинско место.