Уште едно историско достигнување на Горан Главчев

Кошаркарот на Кожув, Горан Главчев испиша историја во Првата македонска кошаркарска лига на натпреварот на неговиот тим против Навико Академија ФМП, благодарение на извонредното достигнување.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.