Уште еден поранешен играч на МЗТ Скопје УБ пред договор со Гостивар

По Максим Митевски, гостиварци се мног блиску во своите редови да донесат уште еден поранешен играч на МЗТ Скопје УБ.

За разлика од Митевски, кој дојде директно од клубот од Аеродром, следниот би дошол од Германија каде ја помина последата сезона, а во МЗТ Скопје играше во 2020/21.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.