Уште еден играч на Партизан Водно Санс на проба во Италија

По Дамјан Ивановски, уште еден од перспективните кошаркари на Партизан Водно Санс деновиве е на проба во Италија.

Кошаркарот кој е висок 198 сантиметри и игра на позициите 3 и 4, се наоѓа и на списокот на кадетската репрезентација на Македонија, а минатата недела беше прогласен за МВП на завршниот турнир во М16 првенството на нашата земја.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.