Традицијата продолжува: Исчезна уште еден играч на Морнар

Трета сезона по ред, црногорскиот прволигаш Морнар се доведува во ситуација да исчезне кошаркар и никој да не знае што се случува со него.

Минатата сезона исчезна Џони Хамилтон, а е пред две годни го снема и Бронсон Кениг.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.